Доступність посилання

ТОП новини

Українська преса: Про сесійний клінч, найкрутішого рекламодавця і пильних ДАІшників


Ірина Біла Київ, 6 лютого 2008 (RadioSvoboda.Ua) – Хто найактивніший рекламодавець на українському телебаченні? Скільки молодих родин потребують житла? Хто слідкуватиме за ДАІшниками?


Парламентські години після двотижневого простою таки почали свій рух. Водночас, зауважує газета «День», сьогодні складно говорити напевне, чи можна між виходом із сесійного клінчу й подальшою продуктивністю й ефективністю роботи Верховної Ради поставити знак рівності. З’ясувати це газетярі вирішили в політолога Костянтина Матвієнка. Інтерв’ю називається «Коаліція не витримає випробування президентськими виборами».

До Верховної Ради йде черговий фоліант обсягом понад півтори тисячі сторінок. Саме так виглядає угода України зі Світовою організацією торгівлі. Депутати мають півроку,щоб уважно прочитати товстий том та остаточно вирішити, підходять Україні такі умови чи не дуже. Про плюси і мінуси вступу до СОТ розмірковують журналісти газети «Україна молода». Стаття називається «Що СОТ прийдешній нам готує?».

Про найактивніших рекламодавців на ТБ і в пресі розповідає газета «Діло». Видання інформує, що лідером на рекламному ринку залишається телебачення. З рекламних бюджетів на телерекламу пішло понад 470 мільйонів доларів. Витрати ж компаній на рекламу в пресі – майже вдвічі менші. Найкрупнішим рекламодавцем на телебаченні виявився Procter&Gamble.

Близько 100 тисяч молодих родин віком до 35 років потребують даху над головою. Їхні проблеми пообіцяв частково вирішити Президент України, який заявив, що держава компенсує 30% вартості від купленого житла. Прем’єр же пообіцяла дешеві іпотечні кредити. Газета «Сегодня» вирішила з’ясувати, чи реально молодятам отримати пільгове житло. Публікація має заголовок «Крапля в морі бездомних».

Машини ДАІ обладнають відеокамерами, які фіксуватимуть не лише порушення дорожніх правил, а й спробу дати чи взяти хабар. За неповний місяць, як стверджує газета «Факти», за порушення правил дорожнього руху водійських прав позбавлені понад 20 тисяч водіїв.
XS
SM
MD
LG