Доступність посилання

ТОП новини

Лучани сьогодні ставитимуть чергові рекорди


Валентина Одарченко Луцьк, 14 лютого 2007(RadioSvoboda.Ua ) – На Театральному майдані вперше відбудеться акція «Найтриваліший поцілунок». Поцілунок – не єдине, чим хочуть вразити співвітчизників лучани.

Після тризуба, створеного учасниками свята Незалежності, які вишикувались у вишиванках на Соборній площі, і викладеної учасниками новорічного фольклорного фестивалю різдвяної зірки тепер вони хочуть вишикувати закоханих волинян у формі серця – розповів організатор акції, директор продюсерського центру «Велд» Вячеслав Добжанський: «Це «живе» серце. Якщо буде багато народу, ми його вибудуємо. Воно буде намальоване, і по ньому стануть люди. Якщо буде достатня кількість народу і відповідна погода».

А от переможцям конкурсу на найдовший поцілунок «світить» приз – DVD з караоке. Для другого місця – романтична вечірка в ресторані. Але братимуть до конкурсу не всіх, уточнив В’ячеслав Добжанський: «Не допускаються діти до 16-и, люди з пірсингом ( під час цього тривалого поцілунку, не дай Бог, проковтне хтось цей пірсинг – і що ми будемо робити?) Буде «швидка допомога» стояти. І суддівська колегія буде. Люди з подряпинами і ранами також тільки за рішенням лікаря допускаються до участі в цьому конкурсі. А так… народ уже телефонує нам. У першу чергу – техніка безпеки…».

Чи багато пар наважаться на такий «безпечний» поцілунок – побачимо 0 15-й годині. А тим часом і ті, хто не хоче виставляти свої почуття на публіку, матимуть змогу взяти участь у конкурсах і виграти, скажімо, набір книг сучасної любовної лірики.
XS
SM
MD
LG