Доступність посилання

ТОП новини

Прем''єр-міністр України і голова правління «Газпрому» на зустрічі в Москві не змогли досягти домовленостей щодо деталей російсько-українських газових відносин


Повідомляючи про переговори Юлії Тимошенко і Олексія Міллера, офіційний представник «Газпрому» Сергій Купріянов зазначив, що «переговори будуть продовжені», однак він не уточнив, коли саме відбудеться наступний раунд. Переговори Тимошенко в «Газпромі» тривали 5 годин. Запланований в «Газпромі» брифінг Прем''єр-міністра України був скасований. Під час вчорашньої зустрічі зі своїм російським колегою Віктором Зубковим Юлія Тимошенко заявила, що має намір неухильно дотримуватися газових домовленостей президентів Ющенка і Путіна.


Повідомляючи про переговори Юлії Тимошенко і Олексія Міллера, офіційний представник «Газпрому» Сергій Купріянов зазначив, що «переговори будуть продовжені», однак він не уточнив, коли саме відбудеться наступний раунд.

Переговори Юлії Тимошенко в «Газпромі» тривали 5 годин. Одразу після закінчення переговорів урядова делегація попрямувала в аеропорт, звідки вилітає до Києва.

А запланований в «Газпромі» брифінг Прем''єр-міністра України був скасований.

Речниця голови уряду Марина Сорока раніше сьогодні зауважила, що Тимошенко мала намір вести переговори в «Газпромі» доти, доки не вирішать всі питання.

Під час вчорашньої зустрічі зі своїм російським колегою Віктором Зубковим Юлія Тимошенко заявила, що має намір неухильно дотримуватися газових домовленостей президентів Ющенка і Путіна. Глави держав минулого тижня домовилися врегулювати питання газової заборгованості України.

Після цього «Нафтогаз України» перерахував близько півтора мільярда гривень в рахунок погашення заборгованості, яка складає майже 7,5 мільярдів.

Матеріали до теми:

• Тимошенко привезла з Москви поразку? (Точка зору) • Президент Росії закликає Київ створити для російських інвесторів умови, які мають українські інвестори
XS
SM
MD
LG