Доступність посилання

ТОП новини

Навести лад із паркуванням вимагають дніпропетровські журналісти


Від сьогодні вони розпочинають акцію громадянської непокори «ПАРКОМАФІЇ – СТОП!».

Від сьогодні вони розпочинають акцію громадянської непокори «ПАРКОМАФІЇ – СТОП!».

Працівники ЗМІ вирішили від сьогодні принципово не платити за паркування автотранспорту понад офіційно встановлену таксу та вимагати у паркувальників квитанції про вартість послуги.

Підтримати акцію протесту працівники ЗМІ закликали автовласників. Від міської влади та комунального підприємства, щоб надає послуги з паркування, вимагають навести лад у цій сфері.

Один із ініціаторів акції, телеведучий Віталій Теплов зауважив: «Ми вимагаємо, щоб з’явились таблички з вартістю паркування, щоб на місцях паркування була інформація, які послуги нам мають надавати, щоб паркувальники мали бейджики з вказаною вартістю».

Міський голова Дніпропетровська, дізнавшись про підвищення тарифу на паркування в місті, назвав цей крок незаконним. Відповідне доручення з’ясувати ситуацію і покарати винних він дав підлеглим ще минулого тижня, повідомив керівник прес-служби міського голови Віктор Ожогін.

Попри обіцянки міської влади свою акцію журналісти припиняти не збираються. Завтра вони роздаватимуть листівки-звернення до водіїв із закликом бойкотувати встановлені паркувальниками тарифи.

Минулого тижня паркувальники Дніпропетровська самочинно підвищили ціни на свої послуги з півтори до 3 гривень.
XS
SM
MD
LG