Доступність посилання

ТОП новини

Раїса Богатирьова сподівається на поновлення роботи Верховної Ради 4 березня


Секретар РНБО заявила: «Переконана, що політики, які є у складі Верховної Ради України дуже чітко знають закони політології. І якщо є бажання знайти компроміс, то починають якраз з тих питань, які не знаходять гострого протистояння. І переконана, що саме цей підхід 4 березня буде покладений в основу відновлення роботи Верховної Ради. В будь якому іншому випадку вже працюватиме логіка виборця».

Cьогодні на брифінгу cекретар Ради національної безпеки і оборони заявила: «Переконана, що політики, які є у складі Верховної Ради України дуже чітко знають закони політології. І якщо є бажання знайти компроміс, то починають якраз з тих питань, які не знаходять гострого протистояння. І переконана, що саме цей підхід 4 березня буде покладений в основу відновлення роботи Верховної Ради. В будь якому іншому випадку вже працюватиме логіка виборця».

Під час учорашнього круглого столу парламентські сили (всі, крім комуністів) домовилися створити робочу групу, яка має доопрацювати політичну угоду про розблокування парламенту.

За результатами цієї роботи парламент проведе погоджувальну раду наступного понеділка, тоді й планують підписати цю угоду.

Проект документа передбачає, що парламент поновить пленарні засідання з 4 березня.
XS
SM
MD
LG