Доступність посилання

ТОП новини

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович прибув сьогодні до Брюсселя


Він має взяти участь у 10-му засіданні спільного Комітету парламентського співробітництва Україна – ЄС, зустрітися з представниками керівництва ЄС і Європарламенту.

Він має взяти участь у 10-му засіданні спільного Комітету парламентського співробітництва Україна – ЄС, зустрітися з Генеральним секретарем Ради Європейського Союзу, Верховним представником ЄС із питань спільної зовнішньої політики і політики безпеки Хав’єром Соланою і з керівництвом Європарламенту, повідомляє прес-служба Януковича.

Раніше в Партії регіонів заявляли, що її представники в перебігу нинішнього візиту до Брюсселя проситимуть керівництво НАТО зняти з порядку денного Бухарестського саміту питання про приєднання України до Плану дій для членства в Північноатлантичному союзі.

Але ще вчора член делегації України від Партії регіонів Леонід Кожара повідомив в інтерв’ю Радіо Свобода, що підтвердження зустрічі Віктора Януковича з керівництвом НАТО так і не було.

Напередодні в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі теж повідомляли, що зміна графіка Генерального секретаря Яапа де Гоопа Схеффера і внесення до нього зустрічі з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем практично неможливі.

Із пропозицією розглянути на бухарестському саміті НАТО можливість надати Україні План дій щодо членства до генсека НАТО зверталися українські Президент, спікер і прем’єр.
XS
SM
MD
LG