Доступність посилання

ТОП новини

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар заявив про вихід із «Нашої України»


За його словами, причиною такого рішення є неефективність партії, яка, незважаючи на стабільну і самовіддану працю рядових членів партії в областях, у цілому, все ж таки, не змогла виконати поставлені перед нею завдання.

Як повідомила Радіо Свобода речниця Віктора Бондаря Алла Шоріна, офіційно припинити членство в партії керівник області планує після проведення Політради партії «Нашої України».

За словами Віктора Бондаря, причиною такого рішення є неефективність партії, яка, незважаючи на стабільну і самовіддану працю рядових членів партії в областях, у цілому, все ж таки, не змогла виконати поставлені перед нею завдання.

Голова Дніпропетровської адміністрації вважає: керівники провідних промислових підприємств, мери, губернатори та інші впливові люди мають створити нову партію, яка замість того, щоб експлуатувати теми мови та НАТО, розв’язуватиме «реальні, прагматичні завдання».

Заява Віктора Бондаря про вихід із «Нашої України» для його однопартійців не була несподіваною.

Голова обласної організації «Нашої України» Віктор Гноєвий сказав Радіо Свобода, щр про такі наміри Віктора Бондаря місцеві «нашоукраїнці» знали із преси ще на початку тижня, однак сам Бондар про свій майбутній крок однопартійців не попереджав.

«Він говорив, що, справді, треба створювати єдину партію, але про вихід свій нічого не говорив. Як я можу це оцінити? Це особиста справа кожної людини, в тому числі і губернатора. Якщо він вважає, що використає всі можливості для оновлення, покращення роботи, це його справа. Ніякої трагедії ми з цього не робимо. Але я вважаю, що такі речі треба вирішувати шляхом діалогу», – зазначив Віктор Гноєвий.

******** Цього місяця про свій вихід з НСНУ оголосили керівник президентського Секретаріату Віктор Балога, його заступник Роман Безсмертний, 5 народних депутатів і голова Херсонської облдержадміністрації Борис Силенков.
XS
SM
MD
LG