Доступність посилання

ТОП новини

П’ятий «Тріумф» в Івано-Франківську


Галина Добош Івано-Франківськ, 29 лютого 2008 (RadioSvoboda.Ua) – Завтра в Івано-Франківську проходитиме церемонія вшанування лідерів економічного прогресу «Тріумф-2007». Відзначатимуть тих, хто робить вагомий внесок у розвиток міста та формує його позитивний імідж. Цього року невеликий ювілей – п’ята церемонія.

Влада змінюється, а традиція залишається. Свого часу серед відзначених був молодий бізнесмен Олег Бахматюк, відомий тепер не лише на Прикарпатті. Лише в минулому році він відкрив два нові потужні підприємства в Івано-Франківську – завод «Імперово Фудз» та завод якісних бетонів. За кілька місяців до «Євробачення» на «Тріумфі» виступала співачка Руслана.

Особлива увага – малому бізнесу

Номінацій, в яких визначають кращих, – 13. Серед них: «Інвестиція-2007», «Успішне промислове підприємство», «Місцева марка», «Керівник-реформатор», «Найбільший платник податків». Є і нова – «Найкраще підприємство малого бізнесу-2007». Саме на цей сектор економіки міста спрямований теперішній «Тріумф», розповідає начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Богдан Білик.

«Тому що він основа основ, разом з тими підприємствами, що дають великий обсяг виробництва і відповідно в бюджет, і малий бізнес минулого року непогано спрацював – 14,7 млн. в бюджет поступило від них. І відповідно ми вирішили популяризувати роботу малого бізнесу».

«Туристичне підприємство», «Заклад торгівлі», «Заклад побутового обслуговування» – такі будуть номінації . Загалом в Івано-Франківську майже 27 тисяч малих підприємств і понад 3 тисячі підприємців. На 10 тисяч населення їх є 140 – і це чи не найвищий показник у Західній Україні. До міського бюджету від них надходить кожна п''ята гривня.
XS
SM
MD
LG