Доступність посилання

ТОП новини

Вибори Президента Росії ставлять під сумнів розвиток демократії в країні, заявили спостерігачі від Парламентської Асамблеї Ради Європи


Вони стверджують, що російська влада не створила рівного доступу кандидатів до ЗМІ і посилила умови реєстрації кандидатів.

Вони стверджують, що російська влада не створила рівного доступу кандидатів до ЗМІ і посилила умови реєстрації кандидатів.

Голова Центрвиборчкому Росії Володимир Чуров відмовився визнати порушення під час голосування, пославшись на відсутність доказів.

Тим часом ЦВК завершує підрахунок голосів, наразі обробили майже 100 відсотків бюлетенів.

За попередніми даними, перший віце-прем’єр Дмитро Медведєв набрав понад 70 відсотків голосів.

У найближчого суперника Медведєва, лідера комуністів Геннадія Зюґанова, понад 17 відсотків. За голову Ліберально-демократичної партії Володимира Жиріновського проголосували 9 відсотків російських громадян, а за голову Демократичної партії Андрія Боґданова – трохи більше від 1 відсотка.

Активність виборців склала майже 70 відсотків.

Матеріали до теми:

• Віктор Ющенко привітав Дмитра Медведєва з «переконливою» перемогою на президентських виборах у Росії • Європейські держави вітають Дмитра Медведєва з перемогою на президентських виборах у Росії, але мають застереження • Президент Франції став першим із західних лідерів, хто привітав Дмитра Медведєва з перемогою на президентських виборах у Росії • Майбутній Президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що продовжуватиме курс свого попередника Володимира Путіна • Кандидат на президента Росії Геннадій Зюганов має намір оскаржувати результати президентських виборів • Дмитро Медведєв обраний Президентом Росії

XS
SM
MD
LG