Доступність посилання

ТОП новини

Центрвиборчком Росії опрацював 100 відсотків бюлетенів на президентських виборах


За остаточними підрахунками, перший віце-прем’єр Дмитро Медведєв набрав понад 70 відсотків голосів, значно випередивши інших кандидатів. Офіційні підсумки голосування оприлюднять через кілька днів, а інаугурація нового російського президента, за очікуваннями, відбудеться на початку травня.

За остаточними підрахунками, перший віце-прем’єр Дмитро Медведєв набрав понад 70 відсотків голосів, значно випередивши інших кандидатів.

У лідера комуністів Геннадія Зюганова – майже 18 відсотків, за голову Ліберально-демократичної партії Володимира Жириновського проголосували понад 9 відсотків російських громадян, а за керівника Демократичної партії Андрія Богданова – трохи більше одного відсотка.

Активність на виборах, що відбулися у неділю, склала майже 70 відсотків.

Офіційні підсумки голосування оприлюднять через кілька днів, а інаугурація нового російського президента, за очікуваннями, відбудеться на початку травня.

Матеріали до теми:

• Європейські держави вітають Дмитра Медведєва з перемогою на президентських виборах у Росії, але мають застереження • Віктор Ющенко привітав Дмитра Медведєва з «переконливою» перемогою на президентських виборах у Росії • Президент Франції став першим із західних лідерів, хто привітав Дмитра Медведєва з перемогою на президентських виборах у Росії • Вибори Президента Росії ставлять під сумнів розвиток демократії в країні, заявили спостерігачі від Парламентської Асамблеї Ради Європи • Майбутній Президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що продовжуватиме курс свого попередника Володимира Путіна • Кандидат на президента Росії Геннадій Зюганов має намір оскаржувати результати президентських виборів • Дмитро Медведєв обраний Президентом Росії

XS
SM
MD
LG