Доступність посилання

ТОП новини

Міліція і влада Дніпропетровська вирішили посилити заходи безпеки під час футбольних матчів


Насамперед на стадіонах вболівальників різних команд будуть розсаджувати у різні сектори. Рішення про посилення заходів безпеки ухвалили після недільного інциденту.

Насамперед на стадіонах вболівальників різних команд будуть розсаджувати у різні сектори.

Крім того, передбачено, що у дні проведення матчів у місті буде посилено патрулі правоохоронців. До охорони громадського спокою на стадіонах як волонтерів залучатимуть також самих футбольних фанів. Це, на думку влади, має дисциплінувати їхніх колег-уболівальників.

Рішення про посилення заходів безпеки ухвалили після недільного інциденту.

Того дня група столичних фанів, що приїхала до Дніпропетровська вболівати за «Динамо», розтрощила трамвай і побила водія. Шістьох молодиків затримали, порушена кримінальна справа за статтею «хуліганство».

Крім того, до відділку доправили майже 30 уболівальників, які влаштували безлад безпосередньо на стадіоні. Під час гри між «Дніпром» та «Динамо» вони викидали фаєри, влаштовували вибухи піротехніки, виходили на поле під час гри.

Начальник міського управління міліції Володимир Сідлецький заявив, що фанати на полі зумисне провокували міліцію до бійки.

Робота з футбольними фанами і гарантія безпеки матчів є частиною підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Дніпропетровськ готується прийняти три матчі «Євро-2012», які, за очікуваннями, відвідає 90 тисяч осіб.
XS
SM
MD
LG