Доступність посилання

ТОП новини

Комітет виборців України зафіксував порушення в перебігу передвиборчої кампанії мера Дніпродзержинська на Дніпропетровщині


За даними Комітету виборців, мешканці Дніпродзержинська скаржаться на масове й системне використання адмінресурсу з боку штабу кандидата Вікторії Кузнецової. Вона зараз виконує обов’язки міського голови.

За даними Комітету виборців, мешканці Дніпродзержинська скаржаться на масове й системне використання адмінресурсу з боку штабу кандидата Вікторії Кузнецової. Вона зараз виконує обов’язки міського голови. Під час виборчої кампанії місто рясніє білбордами, де кандидатка вітає зі святами мешканців – закоханих, захисників Вітчизни, жінок.

Крім того, у Комітеті виборців констатують: за участі працівників виконкому проводяться зустрічі кандидатки в трудових колективах, зокрема, у робочий час, де вручення нагород та подарунків поєднують з агітацією. Також для роботи штабу Вікторії Кузнецової використовують службове приміщення й транспорт.

Відтак Комітет виборців попередив ЦВК, що порушення можуть призвести до оскарження результатів виборів та навіть їхнього зриву. У виборчому штабі кандидатки звинувачення спростовують, кажуть, що Вікторія Кузнєцова провадить зустрічі з людьми, виконуючи свої посадові обов’язки.

Позачергові вибори у Дніпродзержинську оголосили через відставку міського голови Олега Захорольського. Він пішов з посади ще у травні минулого року.

На місце міського голови наразі претендують 13 кандидатів.

Вибори мають відбутися 16 березня.
XS
SM
MD
LG