Доступність посилання

ТОП новини

НАК «Нафтогаз України» і російський «Газпром» проведуть чергове коло переговорів про умови постачання газу в Україну завтра


Як повідомив прес-секретар «Нафтогазу України» Валентин Землянський, делегація української компанії відбуде до Москви сьогодні ввечері, а переговори заплановані на 12 березня. Із попередніх повідомлень про це випливало, що й самі переговори мали відбутися вже сьогодні.

Як повідомив прес-секретар «Нафтогазу України» Валентин Землянський, делегація української компанії відбуде до Москви сьогодні ввечері, а переговори заплановані на 12 березня.

Із попередніх повідомлень про це випливало, що й самі переговори мали відбутися вже сьогодні.

Одна з можливих тем цих переговорів – доступ «Газпрому» на внутрішній український ринок газу.

Національна комісія регулювання електроенергетики України припускає можливість видачі ліцензії на поставку газу компанії «Газпром» або її дочірньому підприємству.

Кабінет Міністрів України готовий надати «Газпромові» право реалізації понад 1 мільярда кубометрів газу на рік на внутрішньому ринку України.

12 лютого Президенти України і Росії домовилися про можливість створити два спільні підприємства на паритетних засадах між «Нафтогазом України» й «Газпромом» як нових посередників замість нинішніх «РосУкрЕнерго» та «УкрГаз-Енерго».

Матеріали до теми:

• Газові переговори тривають

• Віктор Ющенко називає брехнею повідомлення, що він домовлявся з Путіним про ціну на газ для України у 312 доларів • Президент зняв гриф секретності з директив делегації України на переговори з Росією з питань переходу на прямі поставки газу • Віктор Балога: Юлія Тимошенко спотворила зміст домовленостей Президентів України та Росії в листі до Віктора Ющенка • Тимошенко не збирається повністю виконувати газові домовленості Ющенка і Путіна • «Газпром» домовився з «Нафтогазом» і зняв обмеження на газ для України
XS
SM
MD
LG