Доступність посилання

ТОП новини

Леонід Черновецький просить Президента розслідувати діяльність міської влади


Як зазначено в листі мера Києва до Президента України, «окремі представники Кабінету Міністрів» дозволили собі висловлювання й обвинувачення посадових осіб міськадміністрації в корупції. Кабінет Міністрів наполягає на законності свого подання Президентові Віктору Ющенкові про звільнення голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького.

А щоб не виникало підозр, що він втручається в цю роботу, голова Київської міськдержадміністрації просить усунути його з посади на 10 днів.

Як зазначено в листі мера Києва до Президента України, «окремі представники Кабінету Міністрів» дозволили собі висловлювання й обвинувачення посадових осіб міськадміністрації в корупції.

На його думку, цими висловлюваннями Кабмін образив його честь і гідність.

Кабінет Міністрів наполягає на законності свого подання Президентові Віктору Ющенкові про звільнення голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького.

Матеріали до теми:

• Уряд просить Президента звільнити Леоніда Черновецького з посади голови Київської міської держадміністрації • Юлія Тимошенко звинувачує керівництво Київської міської держадміністрації в корупції • Президент підтримує мера Києва Леоніда Черновецького, вважає секретар Блоку Віталія Кличка в Київраді • Черновецький хоче мати союзницю Тимошенко на відстані?
XS
SM
MD
LG