Доступність посилання

ТОП новини

Створити Всеукраїнську систему реабілітації наркозалежних пропонують лікарі-наркологи


Така пропозиція прозвучала під час обговорення в Києві проблеми наркоманії. За словами екс-міністра праці та соціальної політики Михайла Папієва, для цього держава і суспільство повинні працювати спільно.

Така пропозиція прозвучала у вівторок під час обговорення в Києві проблеми наркоманії.

За словами екс-міністра праці та соціальної політики Михайла Папієва, для цього держава і суспільство повинні працювати спільно.

«Треба, щоб всі наші зусилля були об’єднані, і щоб ми не ділили, що оце, наприклад, тільки питання Міністерства охорони здоров’я. Бо кожне міністерство сідає в таку свою берлогу і каже, що оце питання – моє, ми свої питання вирішуємо, тому у нас проблем немає. Треба, щоб ми і суспільство об’єднались навколо вирішення цієї проблеми», – наголосив Михайло Папієв.

Учасники обговорення – правозахисники, лікарі та батьки наркозалежних, – запропонували обговорити проблему боротьби із поширенням наркоманії на засіданні Ради національної безпеки та оборони України.

За офіційними даними, в Україні 80 тисяч наркозалежних. Але реальна цифра, як стверджують фахівці, сягає півтора мільйони.
XS
SM
MD
LG