Доступність посилання

ТОП новини

В Іраку в неділю в результаті вибухів і обстрілів загинули десятки людей


На півдні Багдада в результаті обстрілу з трьох автомобілів по перехожих загинули 7 осіб і 16 поранені. Ракетного і мінометного обстрілу в неділю зранку зазнала так звана «зелена зона» Багдада.

У місті Мосул замінований автомобіль врізався в армійські казарми. Загинули щонайменше 13 іракських військовослужбовців і близько 40 поранені.

У Багдаді в результаті обстрілу із трьох автомобілів по перехожих загинули 7 осіб і 16 поранені. В шиїтському кварталі іракської столиці жертвами вибуху замінованого автомобіля стали 5 осіб.

Ракетного і мінометного обстрілу в неділю зранку зазнала так звана «зелена зона» Багдада, де розміщені, зокрема, американське і британське посольства, будівлі уряду Іраку, і де дислоковано тисячі американських військовослужбовців. За одними даними, ніхто не постраждав, а за іншими, під час цього обстрілу в сусідніх кварталах загинули дві особи.

За повідомленням американського командування, в перебігу рейду в місті Баакуба на північ від Багдада було вбито 12 бойовиків. Тим часом американське командування повідомило, що в результаті рейду в місті Бакуба на північ від Багдада вбито 12 бойовиків.
XS
SM
MD
LG