Доступність посилання

ТОП новини

Молоді «регіонали» в Криму протестують проти севастопольського керівництва


Активісти Спілки молоді регіонів України розпочали голодування, вимагаючи відставки голови севастопольської міської держадміністрації Сергія Куницина, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Сергій Куницин назвав закиди опонентів «політичним піаром» і «помстою корупціонерів», а також заявив, що у відставку не піде.

Активісти Спілки молоді регіонів України розпочали голодування, вимагаючи відставки голови севастопольської міської держадміністрації Сергія Куницина, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

За словами учасників акції протесту, які розбили намети під стінами Севастопольської держадміністрації, вони вимагають відставки всієї команди Сергія Куницина.

Голову адміністрації його політичні опоненти звинувачують у «корупційних рейдерських захопленнях севастопольської землі, утисках свободи слова і спотворенні під виглядом реконструкції Матроського та Приморського бульварів і Графської пристані».

Сергій Куницин назвав закиди опонентів «політичним піаром» і «помстою корупціонерів», а також заявив, що у відставку не піде.
XS
SM
MD
LG