Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ хоче зірвати вибори у Києві – стверджує заступник Глави Секретаріату Президента Ігор Пукшин


За його словами до нього зверталися емісари від БЮТ з пропозиціями через судові рішення за позовами третіх сторін скасувати столичні вибори.

За його словами до нього зверталися емісари від БЮТ з пропозиціями через судові рішення за позовами третіх сторін скасувати столичні вибори.

«По суті, пропонувалося провести рейдерську атаку на місцеве самоврядування, а заодно і на партнера по демократичній коаліції - блок «Наша Україна - Народна самооборона» – каже Ігор Пукшин.

Разом з тим заступник Глави Секретаріату Президента відкидає усі звинувачення на свою адресу в наданні юридичної підтримки політичним і бізнесовим групам. За його словами, всі юридичні підрозділи СП працюють тільки над правовим забезпеченням діяльності Глави держави, ніколи не виконували і не виконуватимуть жодних завдань поза рамками своїх повноважень: «Якщо хтось із авторів таких інсинуацій виявить бодай одну юридичну контору Пукшина, то нехай забирає її собі і користується на здоров''я. Дарую!»

Звинувачення про які говорить Ігор Пукшин прозвучали учора з уст Юлії Тимошенко, коли вона виступала на міжпартійній конференції у Києві.

«Позови до суду, які сьогодні так активно просуваються про недопустимість дострокових виборів мера та Київради, підтримуються однією з приватних компаній, якою володіє та керує пан Пукшин. Це просто вплив на правосуддя, використовуючи достатньо потужний політичний ресурс для того, щоб зберегти корупцію у місті Києві» – сказала Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG