Доступність посилання

ТОП новини

В авіакатастрофі літака Ан-32 в Кишиневі загинули чотири українці


«За повідомленням посольства України в Республіці Молдова, 11 квітня о 22:00 в аеропорту м. Кишинева розбився транспортний літак Ан-32 з 8 членами екіпажу на борту. Всі члени екіпажу літака, серед яких були четверо громадян України, загинули», – мовиться в повідомленні. За даними МЗС, літак здійснював рейс за маршрутом Кишинів-Анталія-Судан. Попередня причина аварії – збої в роботі двигунів.


Про це інформує прес-служба Міністерства закордонних справ.

«За повідомленням посольства України в Республіці Молдова, 11 квітня о 22:00 в аеропорту м. Кишинева розбився транспортний літак Ан-32 з 8 членами екіпажу на борту. Всі члени екіпажу літака, серед яких були четверо громадян України, загинули», – мовиться в повідомленні.

За даними МЗС, літак здійснював рейс за маршрутом Кишинів-Анталія-Судан. Попередня причина аварії – збої в роботі двигунів.

Ан-32 належав одній із суданських авіакомпаній і був внесений до авіаційного реєстру Судану. За фактом аварії літака прокуратура Республіки Молдова порушила кримінальну справу.

З метою з''ясування причин й обставин аварії створена спеціальна комісія.

«Справа перебуває на контролі в посольстві України в Республіці Молдова й МЗС України», – повідомляє МЗС. 11 квітня близько 22:00 з аеропорту Кишинева вилетів вантажний літак Ан-32 за маршрутом Кишинів-Анталія-Судан.

Екіпаж літака невдовзі після злету ухвалив рішення про повернення в кишинівський аеропорт через виявлення неполадок у двигуні.

Під час посадки літак розбився.
XS
SM
MD
LG