Доступність посилання

ТОП новини

Президент закликає терміново ухвалити закон про Національне бюро з розслідування, для протидії корупції у вищих ешелонах влади


Про це Віктор Ющенко заявив на нараді з питань боротьби з корупцією. Також Президент своїм указом створив координаційну Міжвідомчу групу з питань протидії корупції. Співголовами цієї групи Президент призначив голову СБУ Валентина Наливайченка і Генерального прокурора України Олександра Медведька.


Про це Віктор Ющенко заявив на нараді з питань боротьби з корупцією.

«Якщо ми хочемо відверто давати відповідь нації, нам треба починати з себе. Я розумію, що для дуже багатьох політиків ця позиція неприйнятна. Але я звертаюся до професіоналів. Я звертаюся до вашої честі і до вашої гідності. Я хочу бачити сильного міліціонера, який не гне плечі перед високо посадовцем. Який не гне плечі перед крутими машинами, перед маячками, перед різними значками на лацканах. Або ми беремося зараз, консолідуємося, об‘єднуємося, або й далі ми будемо забирати українське майбутнє, а ви в своїй професії ніколи не будете самодостатніми», – заявив Глава держави.

Також Президент своїм указом створив координаційну Міжвідомчу групу з питань протидії корупції. Співголовами цієї групи Президент призначив голову СБУ Валентина Наливайченка і Генерального прокурора України Олександра Медведька.
XS
SM
MD
LG