Доступність посилання

ТОП новини

Президент Віктор Ющенко впевнений в інвестиційній привабливості українського ринку


Про це він сказав в інтерв’ю американській газеті «New York Times», повідомили у прес-службі Глави держави.

Про це він сказав в інтерв’ю американській газеті «New York Times», повідомили у прес-службі Глави держави.

«Ми говоримо про один із унікальних європейських ринків. Жодна країна у найближчі 5-10 років не може запропонувати ринку стільки новітніх можливостей, скільки може зробити Україна», – сказав Президент. Агропромисловий комплекс, хімічну, машинобудівну промисловість, літако- та суднобудування, космічні дослідження керівник держави назвав найперспективнішими для інвестицій.

Також Президент прокоментував перспективи євроатлантичної інтеграції України після рішення саміту НАТО в Бухаресті та політику європейської інтеграції, а також підсумки недавнього державного візиту до України Президента США Джорджа Буша.

«Як суверенна нація ми виходимо з того, що кращої відповіді на наш суверенітет і територіальну цілісність, ніж модель колективної безпеки, не існує. Це є краща відповідь на тему вічної України», – пояснив Президент євроатлантичний вибір України. Він підкреслив, що ця політика жодним чином не спрямована проти третьої сторони.

За даними прес-служби, інтерв''ю Президента України буде опубліковане у спеціальному додатку до недільного випуску The New York Times Magazine, присвяченому Україні.
XS
SM
MD
LG