Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна - Народна Самооборона» застерігає БЮТ від звинувачень на адресу Президента


Сьогодні БЮТ звинуватив Президента та його оточення у перешкоджанні роботи уряду.

Голова фракції НУНС В’ячеслав Кириленко заявив, що можуть бути різні точки зору на те чи інше питання: «Особливо, якщо це стосується економіки, соціальної сфери чи системи влади. Але це не означає, що з будь-якого, навіть найменшого приводу потрібно демонструвати демарші. НУНС закликає всіх депутатів, і особливо наших партнерів по коаліції поводити себе спокійно, і вирішувати всі проблеми, які виникають всередині коаліції, у рамках роботи ради коаліції, і якщо потрібно, то загальних зборів коаліції».

Сьогодні БЮТ звинуватив Президента та його оточення у перешкоджанні роботи уряду.

Лідер фракції Іван Кириленко заявив: «Глава держави і оточення на догоду політичним інтересам тотально руйнують всі починання та ініціативи демократичного уряду. Заблоковані всі антикорупційні програми. Свідомо роздувається паніка навколо інфляції в Україні. Оточення Президента намагається взяти під своє крило тіньові схеми в газовій сфері за рахунок національних інтересів України. Як і в 2005 році, Рада національної безпеки та оборони перетворена в центр протистояння уряду. Оточення Президента захищає корумповане керівництво Фонду держмайна та київської мерії».

Фракція БЮТ сьогодні залишала залу пленарних засідань Верховної Ради після того, як парламент приступив до розгляду нової редакції закону про Кабінет Міністрів, де значно обмежуються права прем’єр-міністра. БЮТ закликав розглянути спочатку законопроект про позбавлення депутатiв пiльг.

Вчора глава Секретаріату Президента Віктор Балога висловився за відставку економічного блоку Кабінету Міністрів через низьку професійну кваліфікацію.
XS
SM
MD
LG