Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ: діяльність Президента є загрозою незалежності України


У заяві Блоку Юлії Тимошенко сказано, що своїми заявами Віктор Ющенко ганьбить Україну. Що ж до відносин Президента і уряду, БЮТ вважає, що критика глави держави продиктована бажанням перемогти на виборах Президента в 2010 році.


У заяві Блоку Юлії Тимошенко сказано, що своїми заявами Віктор Ющенко ганьбить Україну.

Що ж до відносин Президента і уряду, БЮТ вважає, що критика глави держави продиктована бажанням перемогти на виборах Президента в 2010 році.

Бютівці закликають Ющенка і його оточення не руйнувати коаліцію своїми діями.

Сьогодні в парламенті фракція БЮТ виступила з критикою Президента, його Секретаріату й Ради національної безпеки й оборони за відсутність співпраці з Кабміном.

Водночас представники Партії регіонів заявили, що БЮТ свідомо провокує відставку Юлії Тимошенко з посади прем’єра, бо уряд не може справитися з економічною ситуацією в країні, а тому шукає вигідний для себе вихід.

Вчора глава Секретаріату Президента Віктор Балога висловився за відставку економічного блоку Кабінету Міністрів через «низьку професійну кваліфікацію». Перед цим Балога звинувачував Юлію Тимошенко у свідомому провокуванні конфлікту з Президентом і у спробі руйнування коаліції.

Матеріали до теми:

• Арсеній Яценюк закликає учасників політичного процесу не втягувати парламент у свої розборки
XS
SM
MD
LG