Доступність посилання

ТОП новини

Російський космічний корабель «Союз» успішно повернувся на Землю, але промахнувся на 420 кілометрів


За повідомленням російського Центру керування польотами, приземлення відбулося «штатно, але за резервним варіантом»: кабіна з екіпажем спускалася за балістичною траєкторією. Це означає, що вона вільно й круто падала на Землю й крутилася, а екіпаж зазнавав аж 10-разових перевантажень – більш як удвічі більших, ніж звичайно.

За повідомленням російського Центру керування польотами, приземлення відбулося «штатно, але за резервним варіантом»: кабіна з екіпажем спускалася за балістичною траєкторією.

Це означає, що вона вільно й круто падала на Землю й крутилася, а екіпаж зазнавав аж 10-разових перевантажень – більш як удвічі більших, ніж звичайно.

Російський космонавт Юрій Маленченко, американська астронавтка Пеґґі Вилсон і перша південнокорейська астронавтка І Со Йон, які повернулися з Міжнародної космічної станції, як повідомляють, почуваються добре. Стан їхнього здоров’я назвали задовільним.

За інформацією Центру керування польотами, від часу початку будівництва Міжнародної космічної станції це вже третє приземлення російського корабля «Союз» за балістичною траєкторією.
XS
SM
MD
LG