Доступність посилання

ТОП новини

На Львівщині горять склади з поролоном, пожежі присвоїли найвищий ступінь складності


Інформації про загиблих чи травмованих наразі не надходило. Із місця пожежі, за попередніми даними, евакуювали близько 100 осіб. Представник МНС запевнив, що жодної небезпеки для мешканців Бібрки немає.

Інформації про загиблих чи травмованих наразі не надходило, повідомив у суботу ввечері керівник прес-центру Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у Львівській області Павло Василенко.

Пожежа спалахнула під вечір у суботу на території складських приміщень заводу «Полісинтез» у місті Бібрка Перемишлянського району Львівської області.

Станом на вечір практично повністю вигоріли два склади з легкозаймистими поролоновими виробами.

За повідомленням, на прилеглій до місця пожежі території значне задимлення, до того ж у місцевих водоймах недостатньо води для гасіння.

Із місця пожежі, за попередніми даними, евакуювали близько 100 осіб – працівників заводу та мешканців сусідніх будинків.

Представник МНС запевнив, що жодної небезпеки для мешканців Бібрки немає.

Пожежа складна, але контролюється, і на даний час немає жодних передумов для того, щоб вона могла перекинутися на житлові будинки, заявив він увечері в суботу.

Мешканці Бібрки й околишніх сіл не раз заявляли про екологічну небезпеку від діяльності заводу «Полісинтез», який працює на польських інвестиціях. Перевірки натомість засвідчували, що перевищень рівнів шкідливих викидів у повітря внаслідок виробництва меблевого поролону поза межами заводу не було.
XS
SM
MD
LG