Доступність посилання

ТОП новини

Арсеній Яценюк 20-23 квітня відвідає з офіційним візитом Португалію


Голова Верховної Ради України візьме участь у спільному засіданні Комісії з європейських питань, Комісії з питань оборони Асамблеї Республіки Португалії та парламентської групи дружби «Португалія-Україна» та у відкритті семінару «Португалія – Україна – Європейський Союз».

Програмою візиту передбачені зустрічі голови Верховної Ради України з Президентом Португалії Анібалом Каваку Сілвою, з головою Асамблеї Республіки Португальської Республіки Жайме Гаммою, з Державним міністром та міністром закордонних справ Португалії Луїшем Філіпе Маркешем Амаду.

Також заплановані переговори Арсенія Яценюка з міністром економіки Португалії, з президентом Агентства з інвестицій і зовнішньої торгівлі Португалії та з представниками ділових кіл Португалії.

Голова Верховної Ради України візьме участь у спільному засіданні Комісії з європейських питань, Комісії з питань оборони Асамблеї Республіки та парламентської групи дружби «Португалія-Україна» та у відкритті семінару «Португалія – Україна – Європейський Союз».

Голова Верховної Ради України також проведе зустріч з керівниками та активістами організацій української громади в Португалії, під час якої обговорюватиметься питання перебування української громади на території Португалії (українська громада у Португалії є найбільшою у країнах ЄС).
XS
SM
MD
LG