Доступність посилання

ТОП новини

Уряд вживає недостатньо заходів для подолання інфляції, каже заступник секретаря РНБО


«На жаль недостатньо уряд здійснює заходів для не просто стримування інфляції, а для упередження посилення інфляції...», – повідомив в ефірі Радіо Свобода заступник секретаря РНБО, віце-президент Українського кредитно-банківського союзу Борис Соболєв.


Заступник секретаря РНБО, віце-президент Українського кредитно-банківського союзу, Борис Соболєв в інтерв’ю Радіо Свобода зазначив, що користуючись службовим становищем він перебуває майже на всіх засіданнях уряду.

«На жаль недостатньо уряд здійснює заходів для не просто стримування інфляції, а для упередження посилення інфляції. Мова йде про стимулювання виробництва, тобто пропозиції. Для стимулювання виробництва потрібно урядові насамперед здійснити заходи щодо лібералізації виробництва. На сьогодні поки що таких заходів ми не бачимо», – повідомив в ефірі Радіо Свобода заступник секретаря РНБО, віце-президент Українського кредитно-банківського союзу Борис Соболєв.

Матеріали до теми:

• Валютний коридор для гривні наразі не розширили • Підстав для перегляду меж курсу гривні немає – голова Ради Національного банку України • Чи прив’язка гривні до долара небезпечна для української економіки?
XS
SM
MD
LG