Доступність посилання

ТОП новини

Стан та перспективи європейської та євроатлантичної інтеграції України – тема празької зустрічі «Вишеградська четвірка плюс Україна»


Міністр оборони України Юрій Єхануров сьогодні у Празі зустрічається з міністрами оборони країн Вишеградської четвірки – з польським колегою Богданом Кліхом, словацьким – Ярославом Башкою, чеським – Властою Паркановою, угорським – Імре Секерешем.


Міністр оборони України Юрій Єхануров сьогодні у Празі зустрічається з міністрами оборони країн «Вишеградської четвірки» – з польським колегою Богданом Кліхом, словацьким – Ярославом Башкою, чеським – Властою Паркановою, угорським – Імре Секерешем.

Згідно з повідомленням прес-служби Міноборони України у столиці Чеської республіки українська військова делегація на чолі з Міністром оборони Юрієм Єхануровим обговорить питання перспективних напрямів співробітництва в оборонній сфері з країнами «Вишеградської четвірки» та перспективи двостороннього співробітництва між Міністерством оборони України та військовими відомствами Польщі, Словаччини, Угорщини і Чехії.

Перебуваючи в Празі, Юрій Єхануров планує підписати з міністром оборони Словаччини Програму розвитку співробітництва між військовими відомствами обох країн на 2008-2010 роки. Подібну ж Програму він планує підписати і з міністром оборони Угорщини.

«Вишеградська четвірка» (діє з лютого 1991 року) – перше за часом регіональне об’єднання Центральної Європи, до якої входять Угорщина, Польща, Чехія і Словаччина.

Матеріали до теми:

• «Вишеградська четвірка» підтримує прагнення України і Грузії вступити до НАТО
XS
SM
MD
LG