Доступність посилання

ТОП новини

МЗС України готується до репатріації тіла загиблої вчора в автокатастрофі в Єгипті українки


А троє потерпілих в аварії автобуса громадян України перебувають у лікарні. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний. Зокрема, українця, який отримав травму ноги, прооперували, і він проходить післяопераційне лікування. Двоє інших долають наслідки отриманого стресу.

Наразі оформлюють усі необхідні документи.

Водночас речник МЗС Василь Кирилич не має інформації з приводу повідомлень деяких ЗМІ про те, що загибла в ДТП туристка – посадовець Миколаївської обласної державної адміністрації.

«Для нас важливо, що це громадянин України, i ще важливіше – максимально забезпечити функцію підтримки, надання допомоги, документування у зв’язку з втратою документів і все інше», – наголосив Кирилич.

Іще троє потерпілих в аварії автобуса громадян України перебувають у лікарні. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний. Зокрема, українця, який отримав травму ноги, прооперували, і він проходить післяопераційне лікування. Двоє інших долають наслідки отриманого стресу.

Водночас єгипетська поліція уточнила, що з 9 загиблих в аварії шестеро – громадяни Росії.

Це попередні дані, оскільки упізнати тіла складно, а документи багатьох пасажирів згоріли.

Аварія сталася учора вранці на шляху з Каїра до Шарм-аш-Шейха.

На повороті в автобуса тріснула шина, він перекинувся і спалахнув. У ньому їхали 40 туристів із Росії, України, Румунії, Великобританії, Канади та Італії. 9 осіб загинули, травмовані 27 людей.
XS
SM
MD
LG