Доступність посилання

ТОП новини

У суботу з Єгипту повертаються постраждалі під час аварії автобуса українці


Постраждалого внаслідок аварії громадянина України в супроводі лікаря 2 травня доставили літаком до Шарм Ель-Шейха і розмістили в готелі разом з його родиною. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.

На суботу заплановане повернення додому українських громадян, які постраждали внаслідок аварії туристичного автобуса у Єгипті.

Про це повідомили у прес-службі МЗС з посиланням на інформацію Посольства України в Арабській Республіці Єгипет.

Постраждалого внаслідок аварії громадянина України в супроводі лікаря 2 травня доставили літаком до Шарм Ель-Шейха і розмістили в готелі разом з його родиною. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як задовільний. Іще двоє громадян України після повного обстеження були виписані зі шпиталю міста Шарм-аш-Шейха, загрози їхньому життю та здоров’ю немає.

1 травня внаслідок аварії автобуса з іноземними туристами, що прямував з курорта Шарм-Ель-Шейх до Каїра, 9 осіб загинуло і 28 отримали травми. В автобусі перебували 40 туристів з України, Росії, Великої Британії, Канади, Італії. Серед загиблих – перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації з питань економіки та фінансів Світлана Карпій.
XS
SM
MD
LG