Доступність посилання

ТОП новини

Мiлiцiя встановила «анонiма», що зiрвав концерт, присвячений Дню Львова


Встановлено особистiсть чоловіка, який повідомив про нiбито мiнування площi Ринок у Львовi, через що було зiрвано проведення святкового концерту, присвяченого Дню мiста. Як повiдомили у вiддiлi громадських зв''язкiв ГУМВС у Львiвськiй областi, за неперевiреними даними, телефонний «мiнер» страждає на розлади психiки.

Встановлено особистiсть чоловіка, який повідомив про нiбито мiнування площi Ринок у Львовi, через що було зiрвано проведення святкового концерту, присвяченого Дню мiста.

Як повiдомили у вiддiлi громадських зв''язкiв ГУМВС у Львiвськiй областi, за неперевiреними даними, телефонний «мiнер» страждає на розлади психiки.

Повiдомлення про нібито закладку вибухового пристрою на територiї площi Ринок Львова, де мав початися святковий концерт, присвячений Дню мiста, надiйшло на телефон «01» о 22:04 3 травня.

До 23:45 працiвниками вибухотехнiчного вiддiлу науково-дослідного експертно-кримiналiстичного центру МВС було обстежено площу i сценiчну частину, при цьому вибуховий пристрiй не виявлено.

За даними мiлiцiї, на час перевiрки було евакуйовано кiлька тисяч осiб, присутнiх на концертi.

3-4 травня у Львовi вiдзначають День мiста. На цi днi запланованi десятки масових акцiй, у тому числi й концерти за участю вiдомих виконавцiв класичної i сучасної музики.
XS
SM
MD
LG