Доступність посилання

ТОП новини

На Харківщині сьогодні день жалоби за загиблими в автокатастрофі


Минулої п’ятниці в Харкові загинули 2 дітей і 4 дорослих, ще двох шпиталізували через наїзд джипа на трамвайну зупинку. У наркологічному центрі встановили, що водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння.


Таке рішення оголосив голова Харківського облдержадміністрації Арсен Аваков у зв’язку із загибеллю 6 осіб через дорожньо-транспортну пригоду на трамвайній зупинці.

У розпорядженні керівника області йдеться, що сьогодні має бути приспущений державний прапор на будинках органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій. Крім того, рекомендують утриматися від проведення концертно-розважальних заходів.

Як заявив заступник керівника Харківської області Сергій Стороженко, місцева влада буде вимагати від правоохоронців якомога швидше провести слідство та покарати порушника.

«Як громадяни, як жителі цього міста ми, безперечно, стежимо за цим процесом. Не виключаю, що ми надамо свого представника від обласної адміністрації для участі в цьому процесі як громадського обвинувача», – сказав він.

Минулої п’ятниці в Харкові загинули 2 дітей і 4 дорослих, ще двох шпиталізували через наїзд джипа на трамвайну зупинку. На лікуванні зараз і пасажир авта, 12-річний син водія, який на момент аварії був в автомобілі.

У наркологічному центрі встановили, що водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Міліція порушила кримінальну справу за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що стало причиною загибелі декількох людей.

Матеріали до теми:

• Голова Харківської облдержадміністрації за якнайшвидше притягнення до відповідальності винного в загибелі 6 осіб у ДТП на трамвайній зупинці • Жахливі трагедії на українських дорогах
XS
SM
MD
LG