Доступність посилання

ТОП новини

Що буде, коли Путін посвариться з Медведєвим? Чи є шанси у Турчинова сісти в мерське крісло? (Огляд преси)


Ірина Біла Київ, 7 травня 2008 (RadioSvoboda.Ua) – Найбільший сусід України входить у період двовладдя. Як стверджує «Газета 24», у Росії ще не було настільки самостійного й сильного прем’єра і настільки слабкого президента. Перехід на прем’єрство Володимира Путіна видання називає «маленькою формальністю» і припускає, що навряд чи Путін і Медведєв опустяться до такої відкритої конфронтації, як, приміром, Ющенко та Тимошенко. В усякому разі, на українському фронті вони воюватимуть на одному – російському боці. Про те, чого чекати Україні від нового-старого керівництва Росії, йдеться у статті «Кремль став двоголовим».


Експерти «Газети по-українськи» переконують, що Росією заволоділи окремі фінансово-промислові групи на кшталт «Газпрому», які й надалі контролюватимуть дії влади. Але якщо між Медведєвим та Путіним виникне конфлікт, то не виключений такий варіант: новий президент раптово захворіє, а Путіна знову оберуть главою держави на позачергових виборах. Про це пише автор статті «Стосунки Медведєва і Путіна непередбачувані».

У цьому ж числі «Газета по-українськи» пише, що БЮТ практично програв уже цю виборчу кампанію у Києві, і тепер перед блоком стоїть завдання вийти хоч із якоюсь гідністю з ситуації, в якій Блок Тимошенко опинився, розраховуючи на легковажні політичні орієнтації киян. Докладніше про це читайте у матеріалі під назвою «Турчинов ніяк «не пролазить» у мери».

Де успішніша найбагатша людина України Ринат Ахметов – у бізнесі чи у політиці? Чому він ненавидить бідність і хоче її перемогти? Куди йде його депутатська зарплата? Яку частку ця зарплата займає в його надприбутках? Про це пише парламентське видання «Голос України» .

Прилаштувати українцеві гроші «на чорний день» не так уже й складно, стверджує газета «Сегодня». Головне визначитися, що ви хочете отримати. Якщо прагнете до стабільності, то ваш вибір – депозит, позаяк банки обіцяють стабільну дохідність. Якщо хочете отримати побільше і готові ризикнути, найкраще звернутися в інвестфонди – дохідність не гарантована, але якщо повезе, можна непогано заробити. Тим же, хто не певний у завтрашньому дні, варто звернутися до страхових компаній. Докладніше про за і проти кожного з виборів йдеться у матеріалі «Інвестиція на все життя».
XS
SM
MD
LG