Доступність посилання

ТОП новини

Генеральний прокурор скасував постанову про висунення звинувачень Василеві Цушку


Як заявив Олександр Медведько, він зробив це через порушення процедури ухвалення цього документа, передбаченої кримінально-процесуальним кодексом. Тим часом не відомо, чи будуть тепер висувати звинувачення колишньому міністрові внутрішніх справ уже відповідно до процедури.

Як заявив Олександр Медведько, він зробив це через порушення процедури ухвалення цього документа, передбаченої кримінально-процесуальним кодексом.

Тим часом не відомо, чи будуть тепер висувати звинувачення колишньому міністрові внутрішніх справ уже відповідно до процедури.

Минулого місяця заступник генпрокурора Ренат Кузьмін повідомив, що Василеві Цушку висунули звинувачення про перевищення влади і втручання в діяльність співробітників правоохоронних органів у справі про захоплення Генпрокуратури.

Проте згодом адвокати екс-міністра внутрішніх справ заявили, що Цушко залишається свідком у цій справі.

Навесні минулого року під час конфлікту навколо призначення генпрокурором Святослава Піскуна Василь Цушко, на той час міністр внутрішніх справ, ввів до будівлі Генпрокуратури спецпідрозділ МВС «Беркут», через що сталися сутички між представниками МВС і Державної служби охорони.
XS
SM
MD
LG