Доступність посилання

ТОП новини

Колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані починає офіційну діяльність як радник кандидата на мера Києва Віталія Кличка


Сьогодні Джуліані має оголосити в Нью-Йоку про свій контракт на розробку стратегії, яку Віталій Кличко має намір використовувати в боротьбі з корупцією. Іще понад місяць тому у виборчому штабі Віталія Кличка повідомляли, що претендента на посаду мера Києва погодився консультувати і мер Берліна Клаус Воверайт.

Сьогодні Джуліані має оголосити в Нью-Йоку про свій контракт на розробку стратегії, яку Віталій Кличко має намір використовувати в боротьбі з корупцією.

Очікують, що Джуліані та його команда допоможуть Віталію Кличкові іноваційними технологіями вирішення дорожньо-транспортних проблем, оновлення інженерних комунікацій, поліпшення системи управління містом.

Віталій Кличко ще два тижні тому зустрічався у США з членами Конгресу та представниками ділових кіл, обговорюючи інвестиційні проекти у Києві. Тоді ж відбулися й його переговори з колишнім мером Нью-Йорка.

За словами Джуліані, Кличко «розуміє, що реформи і прозорість є критично важливими для того, щоб притягнути міжнародний бізнес, щоб зробити життєдайним економічний розвиток його міста».

І в Джуліані, і в Кличка відмовилися називати суму контракту. Вони також не підтверджували, чи прибуде сам Джуліані до Києва вже протягом травня.

Джуліані, колишній кандидат на президента США і юрист за освітою, нині повертається до свого бізнесу – до керівництва своєю консалтинговою фірмою, що займається питаннями стратегії і безпеки, Giuliani Partners LLC.

Іще понад місяць тому у виборчому штабі Віталія Кличка повідомляли, що, окрім колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані, претендента на посаду мера Києва погодився консультувати і мер Берліна Клаус Воверайт.

Віталія Кличка називають на Заході «доктор Залізний кулак» через його докторський титул у Київському університеті.

У Києві він кандидує на посаду мера на дострокових виборах 25 травня і очолює блок свого імені в міській раді, яку теж переобиратимуть достроково.
XS
SM
MD
LG