Доступність посилання

ТОП новини

Нафтопровід «Одеса – Броди» готується до роботи у прямому аверсному режимі


Вже є домовленість з одним із чеських нафтопереробних заводів. Про це повідомив сьогодні на міжнародній енергетичній конференції Уповноважений Президента України з питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський.

Вже є домовленість з одним із чеських нафтопереробних заводів. Про це повідомив сьогодні на міжнародній енергетичній конференції Уповноважений Президента України з питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський: «Є готовність українських споживачів нафти отримувати через нафтопровід «Одеса – Броди» за аверсним режимом певні обсяги нафти. Зараз іде активна робота із закордонними споживачами про постачання нафти за маршрутами з міста Броди. В Чехії - це один нафтопереробний завод у Кралупе, а в цілому переговори ведуться з кількома нафтопереробними заводами і компаніями за кордоном».

Міжнародна енергетична конференція проходить у Києві. Її організаторами виступають фундація «Суспільність» та Європейська комісія. У роботі конференції беруть участь українські урядовці та представники енегетичної галузі, європейські експерти з питань енергетичної безпеки.
XS
SM
MD
LG