Доступність посилання

ТОП новини

У польському місті Познань розпочався фестиваль «Українська весна»


Презентація української культури триватиме тиждень. Концерти класичної, хорової та рок-музики, огляд документальних і художніх фільмів, мистецькі виставки, зустрічі з літераторами, політологами, істориками та художниками – такі події анонсують мешканцям Познані організатори фестивалю.

Презентація української культури триватиме тиждень.

Концерти класичної, хорової та рок-музики, огляд документальних і художніх фільмів, мистецькі виставки, зустрічі з літераторами, політологами, істориками та художниками – такі події анонсують мешканцям Познані організатори фестивалю

Серед виконавців – хор «Хрещатик», Львівський театр імені Леся Курбаса, рок-колективи «Танок На Майдані Конго» і «Перкалаба».

У Познані демонструватимуть фотографії, документи, фільми про Голодомор в Україні 1932-33 років, також виставлятимуть для огляду ікони з найбільшої у Польщі колекції, що знаходиться в музеї у Ланцуті.

Познань – одне з польських міст, де проводитимуть матчі футбольного чемпіонату Євро-2012. Й тому під час фестивалю проведуть польсько-український «матч дружби».

«Українська весна» завершиться екуменічною Службою Божою за участі священиків римо-католицького, православного та греко-католицького віросповідань.
XS
SM
MD
LG