Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада відкрила і закрила ранкове пленарне засідання, депутати від БЮТ продовжували блокувати президію


Голова парламенту Арсеній Яценюк запропонував депутатам продовжити роботу в комітетах і зібратися на засідання завтра. Уранці Яценюк оголосив про відкриття засідання не зі свого місця, а з трибуни парламенту, бо депутати від БЮТ далі блокували президію. Блок Юлії Тимошенко вимагає, щоб парламент розглянув три його антиінфляційні законопроекти. Під приводом такої вимоги вчора БЮТ зірвав щорічний виступ Президента в Верховній Раді.


Голова парламенту Арсеній Яценюк запропонував депутатам продовжити роботу в комітетах і зібратися на засідання завтра.

На 11:30 запланована зустріч Президента Віктора Ющенка, Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко і Голови Верховної Ради Арсенія Яценюка з лідерами парламентських фракцій.

Уранці Яценюк оголосив про відкриття засідання не зі свого місця, а з трибуни парламенту, бо депутати від БЮТ далі блокували президію.

На 10-ту годину представники всіх фракцій збиралися, щоб обговорити подальший порядок роботи Верховної Ради.

Блок Юлії Тимошенко вимагає, щоб парламент розглянув три його антиінфляційні законопроекти. Під приводом такої вимоги вчора БЮТ зірвав щорічний виступ Президента в Верховній Раді.

Матеріали до теми:

• Тимошенко: в парламенті саботують боротьбу уряду з інфляцією; Яценюк: прем’єра дезінформують

• Коаліційний канкан. Чи розблокує БЮТ парламентську трибуну?

• Юлія Тимошенко попередила Віктора Ющенка, що перестане бути його партнером, якщо роботу Кабміну й надалі блокуватимуть • НУНС вважає неповагою до Президента блокування його виступу Блоком Юлії Тимошенко • Голова Секретаріату Президента поклав відповідальність за «черговий зрив роботи парламенту» на БЮТ • Юлія Тимошенко: блокування роботи парламенту триватиме до розгляду антиінфляційних законів • Президент вважає надуманим і безпрецедентним блокування Верховної Ради представниками коаліції • БЮТ блокує трибуну і президію парламенту, Президент так і не виступив
XS
SM
MD
LG