Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Балога: БЮТ прагне «фашизму» в Україні


Голова Секретаріату Президента у статті в інтернет-виданні «Українська правда» назвав зміни до Конституції, які пропонує Блок Юлії Тимошенко, «вкрай небезпечними для життя держави». БЮТ ще ніяк не відреагував на ці закиди Віктора Балоги.

Голова Секретаріату Президента у статті в інтернет-виданні «Українська правда» назвав зміни до Конституції, які пропонує Блок Юлії Тимошенко, «вкрай небезпечними для життя держави».

«Вони, фактично, спрямовані на встановлення в Україні режиму, тотожного владі в гітлерівській Німеччині», – написав Балога. За його ж словами, лідерка БЮТ «прагне поєднати владу а-ля фюрер і славу аргентинської популістки Евіти Перон».

БЮТ ще ніяк не відреагував на ці закиди Віктора Балоги.

********* Свого часу, в лютому 2001 року, тодішній президент України Леонід Кучма, спікер парламенту Іван Плющ, прем’єр-міністр Віктор Ющенко дії опозиції назвали «українським різновидом націонал-соціалізму». «Не слід забувати уроки історії – згадаймо, з чого і як починався фашизм», – радили тодішні керівники держави, оцінюючи, зокрема, дії Форуму Національного Порятунку, до якого входила і Юлія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG