Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Луценко: Президент хоче влаштувати Сталінград для Тимошенко на виборах у Києві


Таку заяву, за словами лідера «Народної самооборони», міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, Віктор Ющенко зробив на засіданні у Секретаріаті Президента. «Недавно в Секретаріаті Президента відбулася нарада представників фракції НУНС, на якій Віктор Андрійович відкрито заявив, що Київ має стати Сталінградом для Ю. Тимошенко, і тут прем’єру належить зазнати нищівної поразки», - сказав Ю. Луценко, повідомляє «Дзеркало тижня».


Таку заяву, за словами лідера «Народної самооборони», міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, Віктор Ющенко зробив на засіданні у Секретаріаті Президента.

«Недавно в Секретаріаті Президента відбулася нарада представників фракції НУНС, на якій Віктор Андрійович відкрито заявив, що Київ має стати Сталінградом для Ю. Тимошенко, і тут прем’єру належить зазнати нищівної поразки», - сказав Ю. Луценко, повідомляє «Дзеркало тижня».

За його словами, Президент наполягає на тому, що фракція НУНС в майбутній міськраді створить коаліцію з переможцями виборів в Київраду, але в жодному разі не з Блоком Юлії Тимошенко. Сам Ю. Луценко висловив різку незгоду з подібною позицією глави держави.

«Президент цілком чітко дав зрозуміти, що фракція створюватиме коаліцію в Київраді лише з тією політичною силою, яку підтримає громада. І цією силою в жодному разі не буде БЮТ. Проте ні для мене, ні для членів мого списку такі умови Президента неприйнятні», – повідомив Ю. Луценко.

Президент і його оточення ще ніяк не відреагували на цю заяву Юрія Луценка.

Матеріали до теми:

• Президент Ющенко далі наполягає на єдиному турі виборів мера Києва • Виборча кампанія в Києві: застосування брудних технологій «зашкалює» • БЮТ вимагає в суді скасувати перейменування блоку «Київський прорив» у «Блок Тимошенко – Київський прорив» на вибори Київради» • Екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані: «Києву, перш за все, треба позбавитися репутації корумпованого міста» • Микола Катеринчук: «Сьогодні від політиків потрібно тільки одне – це двотурова система обрання мерів – і все, і кияни зроблять свій свідомий вибір»
XS
SM
MD
LG