Доступність посилання

ТОП новини

Блок «Наша Україна – Народна самооборона» на засіданні ради коаліції порушуватиме питання змін до Конституції, – повідомив в ефірі Радіо Свобода народний депутат з НУ-НС Володимир В’язівський


Очікується, що в засіданні візьмуть участь прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко і голова Верховної Ради Арсеній Яценюк.

«Ми дуже часто чуємо з екранів телебачення, коли лідер БЮТу Юлія Володимирівна говорить про новий варіант Конституції. Ми, як партнери, цього варіанту не бачили ні одним оком. То хотілось би знати, що ж вноситиметься у Верховну Раду від наших партнерів. Ми ніби не дотримуємося тоді домовленостей згідно з угодою, де передбачено, що всі законопроекти, які вносяться у Верховну Раду мають бути узгодженими між двома складовими: «Нашою Україною – Народною самообороною» і Блоком Юлії Тимошенко. На жаль в цьому ми не маємо якраз порозуміння», – каже Володимир В’язівський.

Як подолати розбіжності обговорять сьогодні члени ради парламентської коаліції.

Серед іншого, учасники засідання розглянуть ситуацію навколо Фонду держмайна, зміни до бюджету і ухвалення антиінфляційних законів.

Очікується, що в засіданні візьмуть участь прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко і голова Верховної Ради Арсеній Яценюк.
XS
SM
MD
LG