Доступність посилання

ТОП новини

На шахті в Донецькій області, де стався викид вугілля, заборонили всі роботи


У копальню спускаються лише рятувальники. Вони продовжують пошуки зниклих безвісти шахтарів, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Наразі підтверджено загибель 4 шахтарів. Тривають пошуки 7 гірників, які перебувають під завалами.

У копальню спускаються лише рятувальники. Вони продовжують пошуки зниклих безвісти шахтарів, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Наразі підтверджено загибель 4 шахтарів. Тривають пошуки 7 гірників, які перебувають під завалами.

На шахті працюють 11 відділень гірничорятувальників та 7 протишокових медичних бригад.

Загалом у шахті на момент аварії працювали майже 400 людей, на ділянці – 14.

До копальні вже під’їхали родичі шахтарів, яких розшукують, але на територію їх не пропускають, інформації поки що не дають.

На територію зараз не допускають і журналістів та не коментують подробиць трагедії. Керівництво заявило, що всі подробиці повідомить міністр вугільної промисловості, якого очікують на шахті близько 16-ї години.

Віктор Полтавець очолює урядову комісію з розслiдування аварiї на шахтi.

Співчуття родинам загиблих гірників висловив Президент Віктор Ющенко, а також голови держав, які беруть участь в Енергетичному саміті в Києві.

Шахта Краснолиманська вважається однією з найнебезпечніших за раптовими викидами газу та породи. За останні роки тут уже сталося 3 серйозні аварії, а загинули майже 50 шахтарів.

Матеріали до теми:

• Урядова комiсiя з розслiдування аварiї на шахтi в Донецькiй областi вилетiла на мiсце трагедiї • Четверо гірників загинули і троє травмовані минулої ночі наслідок викиду вугілля на шахті «Краснолиманська» в Донецькій області
XS
SM
MD
LG