Доступність посилання

ТОП новини

Менше 14 відсотків виборців проголосували на виборах у Києві до 12:00


13,21% виборців на всіх 1026 виборчих дільницях проголосували на виборах мера Києва й Київської міської ради за станом на 12:00. Про це сказано в даних, оприлюднених Київською міською територіальною виборчою комісією.

13,21% виборців на всіх 1026 виборчих дільницях проголосували на виборах мера Києва й Київської міської ради за станом на 12:00.

Про це сказано в даних, оприлюднених Київською міською територіальною виборчою комісією.

Найвища явка, зафіксована до 12:00, у Святошинському районі – 16,55%, найнижча – у Деснянському районі (8,74%).

Крім того, секретар тервиборчкому Юрій Лозовський повідомив журналістам, що істотних проблем у дільничних виборчкомів немає.

Разом з тим він вказав на велику кількість неточностей у списках виборців, а також відсутність досвіду в окремих членів виборчкомів.

«Але черг і тисняви немає... Епізодів кримінального характеру теж немає», – зазначив Лозовський.

На його думку, тервиборчкому варто очікувати перший протокол з районних виборчкомів не раніше 6:00 понеділка.

Сьогодні в Києві проходять вибори мера Києва й Київської міської ради.

На посаду мера столиці претендують 70 кандидатів, у Київраду – 37 партій і блоків.

Матеріали до теми:

• Кияни сьогодні обирають мера столиці і депутатів міськради • Комітет виборців України називає основною проблемою на виборах у Києві підкуп виборців під виглядом псевдоопитувань • Голосування на позачергових виборах у Києвi вiдбувається спокiйно – КВУ • Віктор Ющенко висловив упевненість, що результати виборів у Києві принесуть стабільність і спокій місту • Голова політради НУНСу заперечує підтримку блоком кандидатури Турчинова на виборах мера Києва • Соціологи заявляють про недоброчеснiсть ЗМI при публiкацiї рейтингiв пiд час виборчої кампанiї в Києвi • Речник КВУ Олександр Черненко: «Київський виборець не отримав реальної картинки того, що відбувалося»
XS
SM
MD
LG