Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокуратура перекваліфікувала справу щодо інциденту між Луценком і Черновецьким на посадовий злочин


Про це повідомив сам міністр внутрішніх справ, якого сьогодні у цій справі викликали на допит до Генеральної прокуратури. Юрій Луценко зазначив: «фактично сценарій, про який мене попереджали Президент i голова його Секретарiату, вступив в активну фазу».

Про це повідомив сам міністр внутрішніх справ, якого сьогодні у цій справі викликали на допит до Генеральної прокуратури.

Юрій Луценко зазначив: «фактично сценарій, про який мене попереджали Президент i голова його Секретарiату, вступив в активну фазу».

За словами міністра, на початку травня йому пропонували погодитися зі зміною формату демократичної коаліції та припинити кримінальні переслідування активістів його політичних опонентів. В іншому випадку його обіцяли усунути з посади.

В середині січня після засідання Ради національної безпеки і оборони між міністром внутрішніх справ і мером Києва виникла бійка.

За фактом інциденту прокуратура столиці порушила кримінальну справу стосовно завдання легких тілесних ушкоджень Черновецькому, яку сьогодні передала до Генеральної прокуратури.
XS
SM
MD
LG