Доступність посилання

ТОП новини

Прокуророві Дніпропетровської області виплатили майже 30 тисяч гривень моральної шкоди за приниження його честі та гідності


Володимир Шуба домагався відшкодування моральних збитків понад два роки. Сторона відповідача, одного з бізнесменів, сьогодні остаточно задовольнила позов, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода. Як повідомили в прокуратурі області, усі кошти за моральну шкоду передадуть на лікування дітей-інвалідів.

Володимир Шуба домагався відшкодування моральних збитків понад два роки. Сторона відповідача, одного з бізнесменів, сьогодні остаточно задовольнила позов, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Як повідомили в прокуратурі області, усі кошти за моральну шкоду передадуть на лікування дітей-інвалідів.

2006 року підприємець Геннадій Корбан, якого пов’язують із однією з великих фінансово-промислових груп, публічно звинуватив прокурора області в причетності до замаху на своє життя. Це інтерв’ю показали два телеканали.

Тоді прокурор області подав до Бабушкінського районного суду Дніпропетровська позов про захист своєї честі та гідності і виграв справу.

У березні 2006 року у Дніпропетровську обстріляои автівку, де був Геннадій Корбан. Виконавця замаху, громадянина Росії, засудили до 14 років ув’язнення.

Геннадій Корбан – голова спостережної ради компанії «Славутич-капітал», балотувався на виборах до Дніпропетровської облради в списку «Нашої України».
XS
SM
MD
LG