Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: Парламент завтра може ухвалити антикризові закони


Прем’єр-міністр Юлiя Тимошенко сподiвається, що Верховній Раді завтра вдасться ухвалити пакет антикризових законопроектiв, в якому врахують пропозицiї всiх фракцiй.

Про це керівник уряду заявила пiсля наради в парламентi, в якiй брали участь представники фракцiй і мiнiстр фiнансiв Вiктор Пинзеник.

За словами прем'єра, пiд час зустрiчi «вiдбулася достатньо конструктивна бесіда», і до 18:00 сьогодні з урахуванням всiх висловлених пропозицiй уряд допрацює вiдповiднi законопроекти i пiсля цього направить їх усiм фракцiям i комiтетам парламенту.

Тимошенко зазначила, що до антикризового пакета входять два законопроекти: змiни до низки законiв для комплексного захисту України вiд фiнансової кризи, а також змiни до закону про державний бюджет на 2008 рiк.

Завтра о 10:00 в парламенті знову вiдбудеться нарада в тому ж складi, де, за словами прем’єра, буде ухвалене остаточне рiшення щодо цих законопроектiв.

Водночас Тимошенко заявила, що її фракція не підтримає законопроекти з фінансування дострокових виборів.

«Дострокові вибори в умовах світової фінансової кризи – це злочин проти держави. І всіма законними засобами – політичними і абсолютно відкритими, наша команда не допускає, щоб ці вибори відбулися», – вкотре наголосила прем’єр.

XS
SM
MD
LG