Доступність посилання

ТОП новини

«Єдиний центр» готовий критикувати Януковича, якщо той стане Прем’єром


Про це заявив в ефірі Радіо Свобода голова Секретаріату «ЄЦ» Володимир Шумілкін.

«Щодо критики Тимошенко, то якщо у «Єдиного центру» є своя позиція щодо діяльності уряду, то чому ж її приховувати? Сьогодні цей уряд несе відповідальність за все, що робиться в державі. Якщо Прем’єром стане Янукович, то ми будемо критикувати Януковича», – зазначив Володимир Шумілкін.

Торкаючись перспектив «ЄЦ», Шумілкін сказав, що їм «вже потрібно шукати свого виборця, щоб у суспільстві була достатня підтримка наших ідей. Можливо це не вдасться з перших чи других виборів. Якщо ми підемо у блоці, то це дуже погано для молодої партії. Нічого поганого для партії немає, якщо вона піде сама. Але це великий ризик. Не всі великі партії починали з величезних рейтингів», – сказав Володимир Шумілкін.

Торкаючись перипетій навколо вступу України в НАТО, Шумілкін сказав, що «ми не «за» НАТО і не «проти» НАТО... Схід і Захід може об’єднати гарантування безпеки. Ми виступаємо за державну безпеку. Ми маємо співпрацювати з усіма».

«Треба об’єднати країну і ми з цим підемо на дострокові парламентські вибори, бо з 2002 року існують такі політичні технології, які роз’єднують країну. Такі технології треба відправити у минуле. Сьогодні і внутрішні, і зовнішні виклики вимагають від еліти, щоб держава була єдина», – підкреслив Володимир Шумілкін.

XS
SM
MD
LG