Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові страйкують водії трамваїв


Водії вимагають виплати заборгованості з заробітної плати за три місяці: липень, серпень і вересень, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Як заявила голова профспілки Салтівського трамвайного депо Любов Безкровна, «керівництво «Міськелектротрансу» пообіцяло виплатити частину грошей вже сьогодні. Однак водії запевняють, що на маршрути не вийдуть допоки не отримають гроші «на руки».

Мер Харкова Михайло Добкін ситуацію пояснив затримкою грошей на рахунках Держказначейства і запевнив, що гроші на картки співробітників «Міськелектротрансу» вже перерахували.

Зранку на лінії в Харкові не вийшли трамваї Салтівського депо. Через це у першій половині дня жителі найбільшого в Харкові Салтівського житлового масиву мали проблеми з громадським транспортом.

Водії Жовтневого депо машини на лінії вивели, однак трамваї стояли із зачиненими дверима.

На 1 вересня загальна сума боргу з виплати заробітної плати на підприємствах Харківської області становить майже 79 мільйонів гривень.

У списку боржників і «Міськелектротранс». Хоча із 1 серпня вартість проїзду в трамваях та тролейбусах зросла майже вдвічі – до 75 копійок.

XS
SM
MD
LG