Доступність посилання

ТОП новини

Україну відвідає прем’єр-міністр Бельгії


Ів Летерм прибуде до Києва вже за кілька днів.

Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, у середу в рамках робочого візиту до Брюсселя з метою участі у започаткуванні діалогу Україна-ЄС щодо запровадження безвізового режиму, відбулася зустріч міністра закордонних справ України Володимира Огризка з міністром закордонних справ Бельгії Карелом Де Гюхтом.

Керівники дипломатичних відомств обговорили низку питань розвитку двосторонніх відносин України та Бельгії у зв’язку з підготовкою до візиту в Україну Іва Летерма, який відбудеться за кілька днів, та започаткуванням роботи міжурядової Змішаної комісії з торговельно-економічного та фінансового співробітництва.

Міністри підтвердили намір підготувати та найближчим часом винести на підписання Дорожню карту українсько-бельгійських відносин на 2008-2010 роки.

Особливу увагу вони приділили актуальним питанням європейської та євроатлантичної інтеграції України, співпраці у рамках міжнародних організацій.

Глави зовнішньополітичних відомств засвідчили обопільну зацікавленість України та Бельгії у подальшому поглибленні двосторонніх відносин.
XS
SM
MD
LG