Доступність посилання

ТОП новини

На 80% об’єктів Євро-2012 зупинені роботи – представник Нацагентства


У головних і резервних містах України, відібраних для проведення матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, зупинені роботи на близько 80% об'єктів, які вже повинні розвиватися і будуватися.

Про це повідомив заступник голови Національного агентства з підготовки і проведення в Україні Євро-2012 Євген Вілінський.

За його словами, головними причинами цього є вплив економічної кризи, повільне і не завжди правильне ухвалення управлінських рішень.

Вілінський наголосив, що Україна вже сьогодні «не вписується» в терміни будівництва нових об'єктів для Євро-2012 через тривалі процедури отримання необхідної дозвільної документації.

На сьогодні план з підготовки країни до Євро-2012 виконується десь на 60%, а «готовність майже рівна нулю», – зазначив він.

Раніше голова Нацагентства з питань Євро-2012 Євген Червоненко запевняв, що Україна вчасно підготується до проведення Чемпіонату, якщо ухвалять розроблені агентством законопроекти і якщо державна влада сприятиме бізнесу, який бере участь у цій підготовці.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG